Lei av å bli vekket av en irriterende alarm?

Nytt vekkerklokke-konsept gir deg gode ord og oppmuntringer.

Sommeren er snart over, og for mange betyr dette jobbrutiner og skolestart. Den ødelagte døgnrytmen må fikses på og gode søvnrutiner blir viktig.

Men for mange betyr dette også uinspirerende morgener med høye alarmlyder. Er du en av dem som ser etter en mer behagelig måte å våkne på bør du ta en titt på konseptet fra produsenten med det passende navnet “My Wake Up Call”. Istedet for å gi deg en sjokkstart på dagen med irriterende lyder skal motiverende og gode ord prege vekkeprosessen. Ifølge produsenten vil de positive ordene bidra til å sette tonen for resten av dagen.

– Ønsket inspirasjon hver morgen

– Jeg har nå en familie og lever en typisk hektisk livsstil. Lenge ønsket jeg meg en personlig trener til å motivere meg til å våkne opp og trene på morgenen, før dagens tidsplan startet. Jeg visste hvor viktig det er å starte dagen min rett, og ønsket en inspirerende coach for å vekke meg på en positiv måte, forteller skaperen av konseptet Robin Palmer til Gizmag.com.

Meldingene kan lastes ned og brukes på både smarttelefoner og iPod, kan kjøpes i CD form. En egen alarmklokke, med CD-inngang kan også fåes med på kjøpet, dersom du ikke ønsker å bruke mobiltelefonen. For å holde på inspirasjonen ved like hver morgen, vil meldingene være forskjellige fra dag til dag, og et abonnement med produsenten vil sørge for at du får de daglige dosene med godord gjennom hele høsten/vinteren. Startprisen på dette vil være 19 dollar i måneden. Du kan også bestille et abonnement på et helt år for 99 dollar, melder produsenten.

Imidlertid kan denne også lastes ned somm app til 99 kroner via Itunes store.

Les også: La proppene vekke deg

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen