Lei av alle spillvarslingene på Facebook?
Teknofil
(Bilde: Shutterstock/Facebook)

Lei av alle spillvarslingene på Facebook?

Nå skal de bli mer nøyaktige.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det aller fleste mobilspillene du finner på appmarkedet i dag har en eller annen form for tilkobling til sosiale medier. Du kan tvitre om din høyeste poengsum eller spørre venner på Facebook om hjelp, og du kan alltid følge med på hvem andre som spiller det samme spillet som du gjør. 

Smartere varslinger

Nå vil Facebook gjøre spillintegreringen sin bedre. Det første de vil gjøre er å fikse litt på utviklerverktøyene sine. Før har spillene bare kunnet sende ut generiske varslinger hvor det står at vennene din har sendt seg en forespørsel i spillet.

Nå vil de kunne spesifisere hva de er ute etter, slik at du enklere kan ta en vurdering på om du gidder å hjelpe dem. Dermed vil teksten kunne gå fra å være "Vegard sendte deg en forespørsel" til "Vegard vil ha et ekstra liv":

Så, er dette noe vi kommer til å bruke? Neppe. Det blir kanskje fint å vite hva vi sier nei til, men det er ingen tvil om at vi kommer fortsatt til å være grinete gubber og slå hardt ned på enhver spillforespørsel. 

Rulles ut nå

Facebooks utviklerverktøy er allerede endret, og spillutviklere vil kunne implementere den nye koden allerede i dag. Dermed vil trolig flere spill dukke opp med den nye funksjonen i de kommende ukene. 

Candy Crush er populært på både Facebook og mobiler: 
Har blitt lastet ned over 500 000 000 ganger »

(Kilde: Facebook)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen