– Lego er djevelens verk

Prest mener lekene er en trussel mot barns uskyldighet.

Har du lagt merke til at LEGO-figurer generelt ser tristere og sintere ut enn før? Dette har i alle fall en forskningsgruppe fra New Zealand kommet frem til, ifølge Cnet News.

Påvirket av disse forskningsresultatene, og sine egne betrakninger, har en polsk prest ved navn Slawomir Kostrzewa nå blitt så bekymret for LEGO at han følte han måtte gå ut med en advarsel.

– Vennlige karakterer har blitt erstattet av mørke monstre. Disse lekene kan ha en negativ effekt på barn. De kan ødelegge sjelen deres og lede dem til den mørke siden, sier Kostrzewa til The Telegraph.

Særlig påpeker presten at onde LEGO-figurer ser svært fornøyde ut med å være onde, og er bekymret for hvilken effekt dette sender. Med serier som LEGO Zombie og LEGO Monster Fighters, har Kostrzewa kommet frem til at LEGO må være djevelens verk.

«Goodbye, Hello Kitty»

En psykolog som The Telegraph siterer, sier for øvrig at det eneste presten vil oppnå ved å koble Satan til LEGO, er potensielt å gjøre noen barn redde for å leke med lekeklossene.

Kostrzewa skal tidligere ha langet ut mot Hello Kitty, som han mener brukes hyppig i pornoindustrien, og My Little Pony, som han skal ha omtalt som en «dødsbringer» (uvisst hvorfor).

Kommer du til å holde barna dine unna LEGO heretter? Grei ut i kommentarfeltet under!

LEGO-robot knuste verdensrekorden:
Se Cubestormer 3 løse Rubiks kube på 3,25 sekunder »

(Kilder:Cnet News, The Telegraph)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen