Doro PhoneEasy 622.
Doro PhoneEasy 622. (Bilde: Doro)

Legg inn kontakter til bestemor over nettet

Doro lanserer ny seniormobil som kan fjernkontrolleres via internett.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvert år i løpet av Mobile World Congress i Barcelona pleier Doro å hive seg på bølgen sammen med de store mobilprodusentene og lansere nye mobiltelefoner. I år lanserer de én ny telefon, nemlig Doro PhoneEasy 622. Med telefonen følger også skytjeneste og nye funksjoner.

Selskapet er kjent for å lage telefoner med store taster for seniorer, selv om man ikke nødvendigvis må være gammel for å sette pris på noe som er enkelt å bruke.

Ta kontroll over telefonen

Med et verktøy for å la familie eller venner fjernkontrollere telefonen, skal PhoneEasy 622 passe enda bedre for de eldste. Gjennom en portal på internett kan du for eksempel legge inn nye kontakter. Bilder som tas med telefonen kan lagres på internett automatisk, på samme måte som skytjenestene fra for eksempel Apple eller Dropbox.

En funksjon mange kanskje vil sette pris på er en værmeldingsapplikasjon som gjøres lett tilgjengelig fra hjemmeskjermen.

3G for klar lyd

3G er innebygget, noe som gjør at for eksempel bildeopplastingen mot skytjenesten går fort, men det sørger også for bedre lydkvalitet. Volumet skal kunne justeres høyt.

PhoneEasy 622 har kamskjellform med en ekstra skjerm på utsiden. På den skjermen kan du se hvem som ringer før du åpner telefonen, og på den måten svarer på telefonsamtalen.

Telefonen lanseres i Norge i juni. 

Doro lanserte også telefonen Doro Secure 681, som er selskapets andre mobil spesielt tilpasset de som bruker ulike Telecare-tjenester i og utenfor hjemmet. Ifølge en pressemelidng fra selskapet er dette den første telefonen som har innebygget mottakermodul for Telecare. Dette gjør den kompatibel med Doros utvalg av sensorer.

Les også vår test av "verdens mest brukervennlige Android-mobil", Doro 740.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen