Lefdal solgte gammel iPad-modell som ny

– Dette var en glipp, sier elektrokjeden.

Trond Samuelsen, direktør i Lefdal Elektromarked.
Trond Samuelsen, direktør i Lefdal Elektromarked.Foto: Lefdal

"Endelig i Norge! Nye iPad!", sto det med store bokstaver på Lefdals nettsider i dag.

Siden det bare er et par dager siden Apple lanserte 4. generasjon ipad var det naturlig å tro at annonsen handlet om den nyeste iPad-en. Selv om Apple riktignok kalte tredje generasjon iPad også for "Den nye iPad-en".

– Dette er en glipp. Jeg har nettopp ringt salgssjefen og tipset ham om det, og ny annonse er laget. Den aktuelle siden vil bli oppdatert i løpet av få timer nå, sier Trond Samuelsen, direktør i Lefdal Elektromarked til Amobil.no.

Samuelsen sier dette er en gammel annonse som er publisert på nytt, og at Apple i sine prislister faktisk kalte den forrige modellen for "The new iPad". Men nå vil altså informasjonen som ligger ute bli oppdatert slik at det ikke skal være noen tvil om hvilken utgave av iPad kunden kjøper.

– Hva skjer med kunder som eventuelt har kjøpt gammel iPad, i den tro at det var den nye?

– Vi vil alltid at kundene skal være fornøyde, så det kjøpet kan gjøres om. Bare ta kontakt med butikk eller kundesenter, sier Samuelsen.

Vær på vakt

Skal du kjøpe den siste iPad-modellen, og vil være sikker på at det virkelig er den siste utgaven du får, bør du sjekke spesifikasjonene som oppgis. Den nyeste iPad-en har en A6X-prosessor, mens den forrige har en A5X-prosessor.

Her kan du lese hva som er nytt i fjerde generasjon Apple iPad. Og her finner du laveste pris (sjekk også Apples egne nettsider, hvor iPad-en kan forhåndsbestilles fra 26. oktober).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen