Ledertalentet som gikk helt til topps

Ledertalentet som gikk helt til topps

Anita Traaseth er HP Norges nye toppleder.

Anita Krohn Traaseth (40) tiltrer stillingen som HP Norges nye toppsjef 2. april. Hun har gått gradene innen bransjen fra hun begynte som trainee hos IBM i 1996. Senere har hun hatt flere lederstillinger, blant dem administrerende direktør for Simula Innovation AS og strategisk direktør i Det Norske Veritas Software. De siste åtte månedene har hun ledet HP global accounts og Enterprise Services i HP Norge.

Nå er Anita leder for en organisasjon med rundt 450 medarbeidere og 4 milliarder i omsetning. Hun har mottatt en rekke utmerkelser de senere årene. I fjor ble hun nominert til beste kvinnelige leder i bransjen, og hun var blant de aktuelle til kåringen av Norges største ledertalenter i 2009. HP trekker også fram lederegenskapene hennes:

– Anitas sterke fokus på vekst og gode lederegenskaper gjør henne godt rustet til å lede HP Norge fremover, sier Hans Daniels, visepresident og administrerende direktør for HP General Western Europe.

Anita vil ifølge en pressemelding fra HP fokusere på å styrke selskapets brede portefølje av hardware, software og tjenester, samt videreføring og forsterkning av HPs vekst og ledende posisjon i det norske markedet.

Hun ønsker også å bidra til at IT, som er selve plattformen for vekst i alle andre næringer, blir utpekt som nasjonalt hovedsatsningsområde. I den forbindelsen ser hun Den digitale agenda, arbeidet med å utforme fremtidens nasjonale strategi for innovasjon og verdiskaping med IKT, som en av de viktigste politiske strategiene i fremtiden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen