Leder an "cloud" med Vsphere 4.0

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Noe av utgangspunktet for Vsphere er følgende uttalelse fra VMware: "Det er ingen prosesseringsoppgaver som ikke kan bli virtualisert. Ettersom x86-miljøer sakte, men sikkert flytter over på "cloud computing", er det ingen teknologiske grunner til at man ikke bør sikte mot et 100 prosent virtualisert miljø"

Vsphere representerer VMwares "cloud"-operativsystem og løfter seg dermed enda hakk videre opp fra standard virtualisering.

Ifølge VMwares egne uttalelser kan man forvente en drøss med virtuelle "appliances" på toppen av denne løsningen. Et eksempel er Cisco som har tatt software på en av switchene (Nexus 1000V) og konvertert den til å kjøre virtuelt på Vsphere .

Det virker fortsatt som om det går meget bra for VMware. Selskapet har en ganske unik posisjon på x86-virtualisering og siden kunder gjerne blir tvunget til å konsolidere pga. finanskrisen, har dette ført til ytterligere vekst for VMware.

Mer om Vsphere finner du på VMware sine sider: http://www.vmware.com/products/vsphere/ . Dessverre er det ikke så mye teknisk informasjon å hente.

(Kilde: Internetnews)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen