Led Zeppelin spiller igjen

De tre gjenlevende medlemene av Led Zeppelin, Ropert Plant, John Paul Jones og Jimmy Page har med seg sønnen til den avdøde trommespilleren John Bonham når de inntar 02 Arena i London 26. november, skriver britiske Guardian på sine nettsider.

Konserten arrangeres for å hylle plateselskapgiganten Ahmet Ertegun. Han døde i fjor etter å ha pådratt seg en hodeskade på scenen i ett teater. Ertegun er mannen som skapte stjernene John Coltrane, Ray Charles, Rolling Stones, Led Zeppelin og mange, mange andre.

Led Zeppelin så godt som gjenforent, men bare for en kveld i London.
Led Zeppelin så godt som gjenforent, men bare for en kveld i London.

De tre gjenlevende medlemmene av sistnevnte bandet ble bedt om å spille et 30 minutter langt sett for å ære Ertegun. De ble fort så gira at arrangementet utvidet seg til en hel konsert. Det er grunnen til at Jason Bonham nå går i pappas fotspor, melder dagbladet.no.

Dersom du vil ha en bilett må du søke om det på denne hjemmesiden. Men vær rask, du kan bare få maks to billetter, og de koster litt under 1.500 norske kroner om du skulle være så heldig å komme frem. Nettsiden har nemlig tatt kvelden på grunn av den enorme trafikken. Det er så mange som 20 millioner som har prøvd å skaffe seg billetter, skal vi tro adressa.no. De pengene skal brukes til musikkstipend i flere land.

Når Led Zeppelin spiller i London i slutten av november er det 19 år siden sist.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen