LED-storm fra Samsung
Teknofil

LED-storm fra Samsung

LED-LCD er det store nye innen TV-teknologi, med sterkt forbedret kontrast og farger i bildet. Samsung kommer nå med syv nye LED-skjermer, fordelt over tre serier. Har du lenge tenkt deg en skjerm på veggen, men syns de blir stående for langt ut i fra veggen? Med de nye skjermene fra Samsung vil skjermen henge totalt 4,5 centimeter ut fra veggen, inkludert veggfestet.

I tillegg til å være tynnere og by på bedre bilde, har de nye skjermene også fått en del nye funksjoner. Blant funksjonene finner vi overføring av bilder, video og musikk, samt mulighet for å koble deg til internett. Samsung har samlet disse funksjonene under betegnelsen Medi@ 2.0. Skjermene vil variere i størrelse fra 40 til 55 tommer og trekke opptil 40 prosent mindre strøm enn foregående modeller.

Nytt veggfeste og fot
Med de nye skjermene til Samsung får du muligheten til å henge TV-en på veggen, slik du gjør det med et bilde. Et rundt feste skrues på veggen med en enkel skrue, så fester du en kevlar-wire med to skruer i selve skjermen. Når skruene er på plass kan du henge fra deg TV-en på festet, akkurat som du gjør med et bilde. TV-en vil da totalt bygge 4,5 centimeter ut i fra veggen.

Om du ikke velger å henge opp skjermen, men heller vil sette den på stereobenken, er årets fot også annerledes kontra forgående modeller. Selve foten er helt gjennomsiktig, og er designet for å ikke dominere selve helhetsinntrykket av skjermen.Medi@ 2.0

I årets modeller fra Samsung finner vi betegnelsen Medi@ 2.0 på flere av dem. Medi@ 2.0 er en felles betegnelse, som tilsier at skjermen din har mulighet for både trådløs tilgang til internett, men også streame filmer, musikk og video fra PC-en. Med DLNA-støtten kan også streame høyoppløst filmmateriell fra datamaskinen til TV-en.

Utenom selve trådløse delen, har du også mulighet til å vise musikk, film eller foto direkte via USB-tilkoblingen på TV-en. Du får også Content libary, som er et mediebibliotek med forskjellig innhold. Dette innholdet kan oppdateres via Samsungs’ dedikerte servere.

8-serien
Full-HD LED-LCD skjerm, med 200Hz panel, fire HDMI, Media@2.0 og MPEG 4. Kommer i størrelsene 40 og 46 tommer.

Skjermene vil komme i butikken i juni måned. Prisen er ennå ikke kjent.7-serien

Full-HD LED-LCD skjerm, 100Hz panel, fire HDMI, Medi@2.0 og MPEG 4. Kommer i størrelsene 40, 46 og 55 tommer.

Skjermene kommer i butikken i april. Veiledende pris på 40-tommeren vil være 18.990 kroner.6-serien

Full-HD LED-LCD skjerm, 100Hz panel, fire HDMI og MPEG 4. Kommer i størrelsene 40 og 46 tommer.

Skjermene kommer i butikken i april. Veiledende pris på 40-tommeren vil være 16.990 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen