Et bilde? Nei, det er Bang & Olufsens nye Beovision 10

LED-baklyst fra danskene

Bang & Olufsen er kjent for sine produkter med spesiell design, og deres nyeste LCD-TV er intet unntak. Beovision 10 ser nemlig mest av alt ut som et vegghengt bilde, med sin kvadratiske form og rammen rundt.

TV-en måler 40 tommer diagonalt og tar i bruk kantmontert LED-baklys. Oppdateringsfrekvensen er 200/240 Hz og oppløsningen er naturligvis full HD.

Fokus på lyd

Nedre halvdel av TV-en inneholder høyttalere og forsterkere. Det er fire 10 watts forsterkere som driver to 19 mm diskanter og to 5 cm mellomtoner, og en 50 watts forsterker som driver et 10 cm basselement. Bassen er plassert i et 1,8-liters kammer med bassrefleksåpning bak på TV-en.

TV-en måler 6,4 cm i dybden på det tykkeste, og veggbraketten (ekstrautstyr) bygger kun 4 mm ekstra ut fra veggen. Ved bruk spiser Beovision for øvrig 193 watt.


To HDMI-innganger, analog og DVB-T-tuner er på plass. Ekstrautstyr inkluderer i tillegg gulvstativ og deksler i ulike farger til høyttalerdelen.

Ligger neppe under juletreet

Prisen er ikke overraskende – svært stiv. Veiledende pris i Danmark er 43 495 kroner, noe som betyr 50 000 kroner her til lands. TV-en er i salg i Danmark i skrivende stund.

Dagens oppdaterte priser på flat-TV-er finner du i vår prisguide.

(Kilder: WhatHifi, Engadget, Electricpig)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen