Vil du også ha et kredittkort med Teemo på? Flytt til USA!
Teknofil
Vil du også ha et kredittkort med Teemo på? Flytt til USA! (Bilde: American Express/Riot Games)

League of Legends får sitt eget kredittkort

American Express vil gi deg spillvaluta hver gang du bruker kortet.

League of Legends er et av verdens mest populære spill, med over 30 millioner aktive spillere spredd over hele verden. Selv om spillet i teorien er gratis å spille, kan spillere kjøpe seg både raskere progresjon, nye helter og nye kostymer med ekte penger, og utviklerne Riot tjener store penger på spillet sitt.

Nå vil det amerikanske kredittkortselskapet American Express bruke den enorme populariteten til sin fordel, og lanserer et eget League of Legends-kredittkort. 

Belønner pengebruk med Riot-poeng

Kredittkortet er et helt ordinært debetkort, som du enten kan forhåndsbetale for ved å legge inn penger på kortet, eller sette det opp slik at det trekker penger direkte fra kontoen din. I tillegg til at kortene er prydet med bilder av karakterer fra spillet, vil de som melder seg opp til kortet også bli belønnet med såkalte Riot-poeng. Poengene brukes som valuta i spillet.

Spillere som melder seg opp til kortet får umiddelbart 1000 Riot-poeng. Forhåndsbetaler de 20 dollar får de ytterligere 1000 poeng. De får også en ekstra sum de første ti gangene de bruker kortet, og kobler de kortet til en bankkonto får brukeren ytterligere 10 000 poeng. Påfølgende bruk av kortet vil bare gi et par Riot-poeng for hver dollar som blir brukt. 

Foreløpig vil kortet bare være tilgjengelig i USA.

(Kilde: New York Times)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen