Leadtek: Dobbel GeForce og skjerm-brille


Leadtek Winfast Duo PX6600 GT Extreme

Ifølge Leadtek skal deres grafikkort med doble GeForce 6600 GT-brikker og doble DVI-tilkoplinger ha et støynivå på mindre enn 30 dB.

Skal vi tro Leadtek, er dette det kortet i sitt slag som er klokket høyest av samtlige dual GeForce 6600 GT-kort på markedet. Kjernefrekvensen for begge brikkene er 500 MHz, mens minnet på 256 MB er klokket til effektive 1120 MHz.

Kortet kommer med HDTV-støtte og skal komme på markedet i løpet av juni. Kortet er ifølge Leadktek testet på omtrent alt som finnes av hovedkort, for å sikre kompatibiliteten. Derfor er kortet noe forsinket sammenlignet med noen av konkurrentene. Prisen er foreløpig ukjent.

Vi tar også med et bilde av Leadteks nye toppmodell i GeForce 6800-serien, WinFast PX6800 Ultra TDH 512 MB:Leadtek WinFast PX6800 Ultra TDH 512 MB

Svært interessant er også Leadteks skjerm-brille, Xeye. Med denne brillen på deg, skal du få følelsen av å sitte foran en 50" stor skjerm. Ifølge Leadtek er brillen perfekt til bruk med portable mediaspillere, DVD-titting, og spilling.Leadtek Xeye

Hver av skjermene i brillen har en oppløsning på 432x240 punkter (QVGA). Vekten er 115 gram, og effektforbruket skal være på 1,2 Watt. Man har enkelte innstillingsmuligheter, som lysstyrke og fokus.

Dessverre var det skuffende nok ikke mulig å få demonstrert brillen. Dermed kan man være fristet til å tro at produktet kanskje ikke er så bra som det gis uttrykk for. Men det gjenstår å se.Xeyes tilkoplingsmuligheter på nært hold

Brillen kommer med både S-Video- og Mini A/V-tilkopling. Prisen er satt til omkring 300 US dollar (ca 1800 NOK) og produktet skal være tilgjengelig umiddelbart.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen