LCD for god grafikk?

Alternativ tekst mangler

LCD-skjermer fra Asus er et sjeldent syn i butikkene her til lands, men kanskje kan PM17-serien forandre på dette. Serien inneholder foreløpig to modeller (PM17TU og PM17TE), begge på 17 tommer.

Ifølge Asus skal skjermene være spesielt godt egnet for bruk innen grafisk intensive applikasjoner og video. Dette takket være teknologier som "Crystal Shine" og "Color Shine", hvor førstnevnte sørger for en blank, glassaktig skjermoverflate og sistnevnte muliggjør en lysstyrke på inntil 500 cd/m2.

Dessuten evaluerer og justerer Asus' "SPLENDID"-teknologi hver enkelt piksel i bildet dynamisk, slik at bildet skal fremstå som best mulig. Her man kan velge mellom fem ulike modi: Standard, Scenery, Gaming, Night View og Theater.

Skjermene har et kontrastnivå på inntil 600:1 og modellen PM17TU en gjennomsnittlig responstid på lave 3 ms (grått til grått). Responstiden for PM17TE er ukjent.

Høyttalere på 2,5 Watt er innebygget. Både analog (D-Sub) og digital (DVI) tilkopling er på plass, og det samme er mulighet for VESA-veggfeste.

Tre års garanti gis av Asus og i tillegg tilbyr Asus sin ZBD (Zero Bright Dot)-garanti, som betyr at skjermen kan byttes i en annen dersom man finner kun én piksel som ikke lyser som den skal.

Priser eller tilgjengelighet er ikke kjent.

(Kilder: Asus, Digit-Life)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen