LCD for bildebehandling


Bilde: Eizo

Eizo presenterer Coloredge CG243W LCD-skjerm med fargekalibrering for førtrykk, digitalfotografering, videoredigering og post-produksjon.

Den nye skjermen er designet for å håndtere både bildebehandling av stillbilder og videoredigering. Det er en 24,1-tommer widescreen-skjerm med IPS-panel, oppløsning på 1920x1200 punkter(sideforhold på 16:10), og grå-til-grå responstid på 5 ms. Skjermen har en maksimal lysstyrke på 270 cd/m2, og et kontrastforhold på 850:1.

Skjermen har innsynsvinkler på 178o horisontalt og vertikalt, slik at brukeren kan se bilder fra mange vinkler. Displayport og doble digital/analog DVI-I-innganger er integrert for tilkobling til tre PC-er.

Coloredge CG243W har maskinvarekalibrering slik at selve skjermen kalibreres istedenfor datamaskinens skjermkort, slik tilfellet er med programvarekalibrering. Dette skal sikre at ingen fargetoner går tapt i kalibreringsprosessen, og skal gi mer nøyaktige farger på skjermen. Eizos Colornavigator kalibreringsprogramvare brukes til å stille inn ønskede verdier for lysstyrke, hvitpunkt og gamma.

Tilleggsfunksjoner

  • Belyst tasteguide på skjermen for enkel OSD-justering i mørke arbeidsmiljøer.
  • 82 mm høydejustering, 40o tilt, 70o sving og 90o rotasjon for portrettvisning.
  • Simulerer to typer rød-grønn fargeblindhet – protanopia og deuteranopia – for verifisering av hvordan fargekombinasjoner oppfattes av personer som er fargeblinde. All simulering utføres i sanntid for både stillbilder og film.
  • USB 2.0 HUB med en oppstrøms- og to nedstrømsporter.
  • Skjermhette for å beskytte skjermen mot omgivelseslys, og skjermrensesett følger med.

Detaljene rundt den nye skjermen finner du på eizo.com.

Tilgjengelighet

Eizo Coloredge CG243W skal etter planen være tilgjengelig i oktober. Skjermen leveres med fem års garanti. Pris er foreløpig ukjent.

(Kilde: Eizo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen