Guide

LCD-skjermen fra innsiden

Så, sjefen har dratt på ferie og andre har tatt hjemmekontor i dag. For første gang etter nesten fem år som skribent for hardware.no virket det litt tiltak å bruke en ellers litt lunken fredag til å begynne på nok en test av ett eller annet produkt før helgemoroa satt i gang.

Over dagens første kaffekopp kom en liten tanke tilbake i hodet etter en idémyldring vi hadde hatt i redaksjonen tidligere. Hva med en skikkelig enkel, men samtidig veldig original og lettlest artikkel som helgekos? Minner om prosjekter som testen av alternativ termisk pasta, og videosnutten vi laget innenfor dørene.

Litt støv ble børstet av en LCD-skjerm som befant seg på bakrommet, nærmere bestemt en 19 tommers sak fra HP, trolig flere år gammel. Uten noen konkret mening er denne nå pelt fra hverandre, og "redusert" til et titalls forskjellige plast- og metallbiter. Har du alltid lurt på hvordan en LCD-skjerm ser ut på innsiden og hvilke komponenter som gjør hva? Vel, bli med meg videre til neste side, så skal jeg forhåpentligvis gi deg noen svar!

Som alltid: Hardware.no tar ikke ansvar for skader på både mennesker og gjenstander som følge av denne artikkelen. Vi viser deg tross alt hvordan du peller fra hverandre skjermen din, prøver du det samme selv vil den bli ødelagt. Helt ærlig, hva forventer du? :-)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen