LCD-nyheter fra BenQ

Alternativ tekst mangler

FP72V+

Dette er en 17-tommers modell som vi oppdaget i første versjon på årets Computex. Modellen som nå lanseres har en ekstra "+" på slutten. Foruten en relativt standard responstid på 8 ms og en kontrastrate på 500:1 er det andre egenskaper ved denne skjermen som griper om vår oppmerksomhet.

BenQ FP72V+ har flere egenskaper som skal verne om brukerens øyne, da spesielt tilpasset barn. Blant annet har skjermen en sensor som registerer lysstyrken i rommet, og tilpasser lysstyrken på skjermen til den.

Videre er det også en timer-funksjon som reduserer lysstyrken i skjermen etter en gitt tid for å hindre at barna blir slitne i øynene. Hvis dette skulle føre til fysiske angrep mot skjermen fra podens side er det fint å vite at skjermen i tillegg har et ekstra beskyttende lag over selve LCD-panelet.

Skjermen er i tillegg utstyrt med avtagbart web-kamera, innebygde høyttalere og tre USB-porter.

BenQ FP72V+ har en forventet pris på 399 USD, noe som tilsvarer omlag 3200 kroner. Skjermen skal være tilgjengelig i Asia i skrivende stund. Til Europa kommer skjermen en gang i januar.

FP783+

Dette er en forbedret utgave av modellen FP783. Denne modellen har de samme grunnegenskapene som FP72V+. Den har også innebygget USB-hub, høyttalere med SRS-lyd og web-kamera.

Denne modellen kommer til Europa i løpet av 1. kvartal 2006, med en noe uviss pris i skrivende stund.

(Kilde: Digit-Life)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen