Lavasoft og Norman samarbeider

Norman ser på avtalen som svært viktig for å kunne tilby en komplett sikkerhetspakke. Norman ønsker fremdeles å fokusere firmaets energi på antivirusteknologi, men samtidig å kunne levere et best mulig tilbud til sine kunder.

Det svenske firmaet Lavasoft er nemlig kjent for det svært populære programmet AdAware, som enkelt fjerner programvare som er blitt lagt inn uten brukerens godkjennelse fra datamaskinen. Det blir lastet ned 1,5 millioner kopier av gratisversjonen av AdAware hver uke.

Norman er et verdenskjent norsk firma som produserer anti-virusløsninger for privatpersoner og bedrifter. Firmaet har produsert hatt anti-virusprogramvare siden det første viruset kom ut i 1986, og står fremdeles sterkt i det internasjonale markedet. Firmaet tilbyr også en brannmur, og eier firmaet Ibas, som er spesialister på gjenoppretting av tapt data. Selskapet er kjent for sin SandBox-teknologi, som kjører alle program i en simulert datamaskin, der programmet ikke kan infisere filer. På denne måten ser Norman raskt om programmet gjør noe ulovlig, som å slette eller infisere filer, koble seg opp til en IRC-server, eller å sende e-post.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen