Latterlig billig minne

Det er ikke ofte vi tar ord som "latterlig billig" i vår munn, men prisene på minnemoduler har i det siste falt til et nærmest latterlig nivå. Dersom du for ett år siden hadde sagt at 4 GB minne ville koste 500 kroner i april 2008, ville du trolig blitt stemplet som smågal.

Nettopp det er faktum nå - et 4 GB-sett med DDR2-minne prises nemlig fra ca 500 kroner inkl. mva. Det er farlig å si at billigere enn dette blir det ikke, men det er utvilsomt et godt tidspunkt å investere i mer minne nå. Samtidig er det nesten ikke noe poeng å kjøpe mindre enn 4 GB, når man først handler.

Se bare på dette eksemplet på prisfall: Fra 3000 til 600 kroner på 9 måneder.

Merk at du for å utnytte minnemengder over ca 3 GB må kjøre et 64-bit operativsystem. Dersom du installerer 4 GB minne på et system med 32-bit operativsystem, vil ikke systemet "se" den omlag siste GB-en med minne.

Smarte kjøp

For å trekke frem noen produkter som nå fremstår som gode kjøp:

Dette er bare noen eksempler. Gå til vår prisguide for å finne flere produkter. Ellers se også anbefalingen av minnemoduler.

Dine tips?

Er det noen minnemoduler som anser som ekstra gode kjøp for tiden? Del gjerne dine funn med oss andre i forumtråden nedenfor.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen