Laster ned bakgrunnene for deg

I mangel av en anstendig utsikt her i kontorlandskapet er det ikke fritt for at vi av og til kjenner trangen til å hvile øynene på noe litt fagrere enn småslitne kolleger. Applikasjonen Wally er da god å ha, men en av våre absolutte favoritter for å få tak i lekre skrivebordsbakgrunner er nettstedet InterfaceLIFT, som vi skrev om i artikkelen tips til lekrere skrivebord.

Men det å bla seg gjennom en rekke sider på InterfaceLIFTog manuelt laste ned ett og ett bilde er litt mer tungvint enn vi liker, og sånn sett synes vi det er greit at programmer som ILift, eller InterfaceLIFT pictures downloader, dukker opp. I denne lille applikasjonen velger du ganske enkelt (under File -> Options) hvilken oppløsning på bildene du vil ha, hvor de skal lastes ned og hvor mange sider fra nettstedet du vil den skal tråle gjennom. Det er forresten ti bilder per side.

Så kan du bare la programmet jobbe litt, og etter noen minutter kan du bla gjennom bildene i ro og mak og plukke ut det du har lyst på.


 
Husk at du enkelt kan legge et bilde som bakgrunn ved å høyreklikke det og velge Bruk som skrivebordsbakgrunn fra menyen som dukker opp. Om du synes det er vanskelig å velge kan du også samle flere bilder i en mappe og lage lysbildefremvisning (slideshow) av disse.

Lysbildefremvisning  er innebygd i Windows 7; Høyreklikk Skrivebordet -> Tilpass -> Skrivebordsbakgrunn. Har du en eldre utgave av Windows finnes det flere applikasjoner som gir den samme funksjonaliteten, som Wallpaper Slideshow LT og Microsofts egen Windows XP Creativity Fun Pack PowerToys Wallpaper Changer.

Når det gjelder ILift kan dette lastes ned her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen