Last ned Windows 7 i dag

Det er stilt store forventninger til det kommende operativsystemet fra Microsoft, og det er ikke lenge siden lanseringsdatoen for Windows 7 ble kjent. Men allerede i kveld kan utviklere og testere (MSDN) laste ned den ferdige versjonen fra selskapet, melder digi.no.

Den ferdige versjonen har blitt forbedret i forhold til tidligere beta-versjoner av operativsystemet, men ennå meldes det om, det noen mener er en vesentlig feil, men som for de fleste av oss neppe vil oppstå som noe problem.

Feil i Windows 7
Selv om Microsoft nå kommer med ferdigversjonen av operativsystemet, vil det alltids dukke opp feil, og en av de som har blitt oppdaget er en feil der chkdsk spiller hovedrollen.

Problemer oppstår i det du manuelt kjører chkdsk med parameteren ”/r”, fra Windows Explorer (Utforsker), på en partisjon som ikke selve operativsystemet er installert på. Når chkdsk kjøres under disse forutsetningene blir prosessen tildelt en stor mengde minne. Ifølge nettsiden fører denne prosessens oppsluk av minne til krasj i systemet.

Det poengteres videre at det ikke er avklart hvorvidt feilen skyldes feil i selve Windows 7, eller om en er en driver som er skylden i denne feilen.

Kjøp Vista, få Windows 7
Selv om det langt i fra er alle som kan laste ned ferdigversjonen av operativsystemet i dag, vil du være sikret gratis oppdatering dersom du etter den 26.juni har gått til innkjøp av en PC med Vista installert.

For de som eventuelt ikke har kjøpt eller har planer om oppdatering av maskinparken innen nær fremtid, vil altså Windows 7 offisielt bli å finne i butikkene fra den 22. oktober i engelsk versjon, mens den norske utgaven kommer først den 31.oktober. I mellomtiden kan du lese om 7 ting du må vite om Windows 7.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen