Last ned Windows 6.5 til HTC Touch Pro 2 og Snap

Oppdateringen av Touch Pro 2 inneholder blant annet en offisiell applikasjon for FM-radioen i telefonen. Tidligere har vi beskrevet hvordan du kunne gå frem for å få denne funksjonen på din Touch Pro 2 via programvare fra en tredjepart.

Oppdateringen til Windows 6.5 finner du på HTCs support-sider ved å følge denne lenken.

I skrivende stund blir du bedt om å legge inn brukernavn og passord for å få tilgang til oppdateringen. Dette vil bli rettet på i løpet av kort tid, lover Pål Marius Christiansen i HTC Norge.

Forbered deg
Husk å ta backup av telefonen din før du bytter software, og at det må være godt med strøm på mobiltelefonen når du starter oppgraderingen (den vil ikke starte om spenningen på batteriet er for lav).

Oppdateringene som lå ute når vi sjekket i ettermiddag gjelder kun for disse to modellene. Har du en HTC Diamond 2 må du vente litt til, men trolig kommer også denne på plass om ikke lenge.

Andre modeller
Om du ikke har en mobiltelefon som kan oppgraderes til Windows Mobile 6.5, så er det godt mulig at du bør oppdatere den likevel. Oppdateringene inneholder ikke bare forbedringer av eksisterende funksjoner, men i mange tilfeller også helt nye funksjoner.

Om du har siste versjon av programvaren på din HTC-mobil kan du sjekke her: HTC Support.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen