Last ned nye Safari nå

Apples nettleser Safari er nå ute i helt ny versjon, nummer fire i rekken. Apple lover deg enda kjappere surfing på nett.

Lover å være kjappest
Ifølge Apple selv er ikke dette kun den fjerde utgaven av Apples nettleser, den skal i tillegg kunne kjøre javascript fire ganger kjappere enn tidligere utgaver, tre ganger kjappere enn Firefox 3 og hele 30 ganger så kjapt som Internet Explorer 7.

- Apple skapte Safari for å bringe innovasjon, fart og åpne standarder tilbake i nettleserne og i dag tar vi et stort skritt fremover. Safari 4 er den kjappeste og mest effektive nettleseren for Mac og Windows med fantastisk integrasjon av HTML 5 og CSS 3 nettstandarder som muligjør neste generasjons interaktive nettapplikasjoner, sier Phillip Schiller, visepresiden for markedsføring av produkter hos Aplle, ifølge pressemelding.


En rekke nye muligheter
I tillegg til fart lokker også Apple med andre muligheter. Nettleseren vil nå gi deg enklere tilgang til dine favorittsider, bedre oversikt over dine tidligere besøk på nett og full page zoom uten tap av kvalitet på siden. I tillegg har Apple fått på plass en cowerflow-funksjon slik at du kan bla gjennom nettsider på samme måte som du kan bla mellom album i Itunes.

Nettleseren er foreløpig i beta-versjon og kan lastes ned her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen