Last ned nye Internet Explorer nå
Teknofil

Last ned nye Internet Explorer nå

Microsoft annonserte i dag at de vil lansere den ferdige versjonen av Internet Explorer 8 i dag. Nå kan du selv laste ned verdens mest brukte nettleser.

Her kan du laste ned Internet Explorer 8.

Nye funksjoner
I sin åttende utgave har Internet Explorer 8 helt klart blitt merket av at det er en rekke andre sterke konkurrenter på markedet. Microsoft har oppgradert både hastighet og sikkerhet, men det er på brukersiden de har gjort mest arbeid.

Det viktigste Microsoft har lagt til i Internet Exploerer er:

- Akseleratorer

- Web Slices

- Virtuelt søk

Dette får du
Ved hjelp av akseleratorer skal du kunne surfe på nettet samtidig som du kjapt får tilgang og kan legge ut informasjon på andre nettsteder. Ser du for eksempel en morsom artikkel kan du kjapt dele denne på Facebook uten å bytte nettside. På samme måte kan du kjapt søke etter produkter du finner på nettsider som Ebay og Finn.


Web Slices avhenger av nettsidene selv, men dette er en enkel funksjon som gjør at du kjapt kan legge deler av en nettside til blant dine favoritter. Du kan så kjapt se om det har kommet noe nytt på nettsiden siden sist du var innom.

Virtuelt Søk har Internet Explorer hentet fra flere av sine konkurrenter. Om du nå gjør et søk i nettleseren vil du få opp alternativer til hva du søker etter, du vil også kunne få opp bilder om du søker på ting eller personer. I søk vil du nå også kunne begrense dine søk til spesifikke sider.

Dette er noen av de nye funksjonene som kommer i nettleseren. Du kan lese mer om disse og andre her.

Du kan selv laste ned ferdige utgaven av Internet Explorer 8 her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen