Last ned gratis HD-film
Teknofil

Last ned gratis HD-film

Du har lenge hatt muligheten til å se HD-programmer og -filmer, men muligheten til å laste ned den gode kvaliteten har ennå ikke vært mulig. Med parabol fra Viasat får du nå muligheten til å laste ned filmer i ekte HD kvalitet.

I oppløsningen 720p kan du nå laste ned HD-filmer på din parabolopptaker via Viasats nye tjeneste TV1000 play HD. Filmene blir lastet ned til harddisken på opptakeren og vil har en gyldighetstid på cirka et år.

Flere filmer kommer
Tilgangen til Viasats HD-nedlastninger får du imidlertid kun dersom om du har kanalpakken Film, eller eventuelt en komplett kanalpakke hos Viasat.

- Per i dag har vi lagt ut ett titalls filmer, og filmparken vil bli oppgradert forløpende, noe som reguleres av rettigheter. Vi ser også på muligheten for å lansere HD-film utleie utover året, sier presse- og -informasjonsansvarlig Øystein Hygen Christensen i Viasat til Teknofil.no.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Krever internettilgang
For at tjenesten skal fungere, krever det at du har internettilgang og kobles via nettverkskabel bak på opptakeren. Har du en internettlinje på over 10 Mbit/s kan du streame filmene live. Har du en tregere linje må du vente litt før du kan spille av filmen, fordi deler av filmen må lastes ned på forhånd. I menyen vil det komme opp en ”OK-play knapp”, når filmen er klar til å spilles av.

- Ved å trykke på Viasat On Demand knappen, så vil dekoderen automatisk oppdatere det som er tilgjengelig, sier teknisk administrator Roy Skjellum i Viasat.

- Deretter går du inn på TV On Demand menyen og da vil HD-filmene ligge tilgjengelig under TV1000HD play, avslutter Skjellum.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen