Last ned film direkte til TV-en
Teknofil

Last ned film direkte til TV-en

Viasat har i dag en gladmeldinge til alle sine kunder, spesielt de med HD-PVR. Nå åpner de sin portal fra nedlastning av film via de digitale mottakerne. Dermed skal du kunne se den filmen du ønsker, når du selv har tid.

Se film når du selv vil
Viasat har i dag åpnet tjenesten TV1000play.no. Via denne tjenesten gjør TV-distributøren alle filmene som sendes på TV1000 tilgjengelig for sine kunder, uten ekstra kostnader. Kunder som har abonnement på kanalpakken Film kan enten se filmene via sin PC, eller koble seg opp på nett via sin HD-PVR. Samtidig åpner de opp for at kundenes HD-PVR kan koble sin boks opp mot nettet og gå inn på tjeneste n Viasatondemand.no. Her kan kundene laste ned filmer mot en sum på mellom 19 og 45 kroner og se disse via sin HD-PVR.

-Med lanseringen av våre to nye videoondemand-tjenester ønsker vi å forenkle og forbedre kundenes TV-hverdag. Nå kan man se sin favorittfilm når som helst, hvor som helst. Med et bredt filmsortiment tilgjengelig på Viasats HD-PVR blir turen til videokiosken overflødig, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat, ifølge pressemelding.


Viasat vil la deg laste ned film direkte til din HD-PVR.

Ikke kast kablene
Den enkleste måten å se filmene på om du har Viasats HD-PVR er ved å koble denne opp mot nett via tilkoblingskablene som følger med boksen. FIlmer som lastes ned via nett til HD-PVR kan enten sees med det samme, eller spares til senere. Her kan du lese Viasats egen bruksanvisning for å koble din HD-PVR til Internett.

Filmene vises i standard oppløsning og Viasat anbefaler at det benyttes en nettlinje på minst 2MB for å ta i bruk de nye tjenestene.

Har du testet Viasats nye tjeneste med HD-PVR? I så fall vil vi gjerne høre din vurdering av denne nye tjenesten.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen