Last ned Googles gratis-tastatur
Teknofil
(Bilde: Google/samsung)

Last ned Googles gratis-tastatur

Tilgjengelig i dag på Play Store.

I går slapp Google ut en ny app på applikasjonsbutikken Play Store, i form av sitt egne Android-tastatur. Dette er den samme tastaturprogramvaren som følger med i alle Nexus-utgaver og andre telefoner som kjører standard Android, eller «stock» Android.

Har behold alle funksjoner

Akkurat som i den nyeste Jelly Bean-utgaven kan du skrive både ved å trykke på hver enkelt av tastene, men også ved å skrive ord med fingertuppen eller lese inn setninger. Tastaturet har også støtte for autofullføring, og kan lastes ned til både nettbrett og mobiltelefoner med Android installert. 

Dette er ikke første gang Google har sluppet en «stock»-applikasjon til andre Androidbrukere. De har allerede gjort kalenderapplikasjonen sin tilgjengelig for de der ute som ikke er fornøyd med alternativet til for eksempel HTC eller Samsungs egne apper. 

Du kan laste ned Google-tastaturet fra Google Play Store

Oppdatert: Vår våkne leser MTK gjorde oss oppmerksom på at applikasjonen foreløpig ikke er tilgjengelig i Norge. Dermed er det bare å smøre seg med tålmodighet, og krysse fingrene for at Google løfter regionssperren snart. 

Selv om Google tastatur sikkert er bra, bør du prøve dette også: 
Swiftkey 4 lar deg skrive uten å løfte fingeren »

(Kilde: Pocket Lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen