Lasse har fått nytt navn

13. april skrev vi om at den 18 år gamle trønderen Lasse Guttorm hadde lagt ut mellomnavnet sitt til salgs på auksjonsnettstedet eBay. Vinneren skulle få bestemme et mellomnavn til Lasse.

Vinneren ble ingen andre enn vår moderator Sturla "stoolman" Haukebø, en kjent skikkelse i overklokkingsmiljøet. Du så han kanskje i aksjon med ekstremoverklokking på TG06, TG07 eller HW-LAN. Sturla hevder han aldri hadde noen intensjon om å vinne budrunden, men hvem sier vel nei til å bestemme navnet til en stakkars trønder?

Vinnerbudet på 350 dollar, eller i overkant av 2000 kroner, ga Sturla mulighet til å bestemme et hvilket som helst mellomnavn til Lasse. Han ga imidlertid makten videre til forumbrukerne, og utnevnte Simen "Simen1" Olsen til å organisere avstemmingen.

Etter flere innledende runder stod det hele mellom en hel rekke mer eller mindre merkelige navneforslag. Blant alternativene var "Lommemannen", "Finemuggerforresten" og "Eller". Den store vinneren ble imidlertid "Nøff", som vant klart med 18,44 % av alle stemmene. Vi gratulerer Lasse med sitt nye, velklingende navn - Lasse Nøff Guttorm!

Lasse Nøff skal ifølge seg selv forøvrig være den samme som i høst forsøkte å selge en av sine egne nyrer på det norske auksjonsnettstedet QXL.no. Vi spør som de fleste andre: Hva blir det neste?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen