August låser opp døra ved hjelp av en applikasjon via Bluetooth. (Bilde: August)

Lås opp døra med mobilen

App lar den rette komme inn – via Bluetooth.

August smartlås lar deg erstatte nøkkelen med en smarttelefon. På den måten kan du også legge igjen nøkkelen til gjestene uten å gjemme dem under dørmatta.

Hjemmene våre får stadig flere muligheter til å bli smarte. Smarte dørlåser kommer allerede i flere varianter, både med fingeravtrykksleser, kodepanel eller med mobilen som nøkkel. I USA er det allerede lansert flere «mobile» dørlåser, nå sist August.

Går på batteri

Produktdesigneren Yves Behar står bak August sammen med teknologi-gründeren Jason Johnson. De to har sammen utviklet en batteridrevet lås som installeres i den eksisterende låssylinderen og styres med en smarttelefon-app via Bluetooth.

Når appen er installert kan du velge å gi andre brukere permanent eller midlertidig tilgang. Den midlertidige tilgangen fjerner du med et tastetrykk når det blir aktuelt. Mister du telefonen, må du logge deg på selskapets nettportal og fjerne tilgangen for den aktuelle enheten.

I USA blir prisen for August 199 dollar, ca. 1150 kroner. Det oppgis ikke hvilke smarttelefoner eller operativsystemer appen støtter.

Les mer: Nå slipper du å stå i kø for populær e-post-app >>

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen