Lars von Trier lager skrekkfilm

Ifølge NRK er det ikke lenge igjen å vente for de som har lengtet etter flere grøsser-sprell fra den noe eksperimentelle filmskaperen Lars von Trier. Og med den bisarre "Riget"-serien friskt i minne, ser det ut som vi også denne gangen får servert en guffen og original affære.

Vi ser gjerne at von Trier lager mer skrekk. Her et bilde fra Riget.
Vi ser gjerne at von Trier lager mer skrekk. Her et bilde fra Riget.

Satan-tema

Allerede for rundt et år siden var von Trier igang med å gjøre research på sitt kommende prosjekt. Nå ser det definitivt ut til at filmen blir realisert. "Antichrist", som filmen heter, er ventet å komme ut en gang neste år og handler i korte trekk om et ektepar som drar til en avsidesliggende hytte for å bearbeide sønnens død. Mannen er pskykolog, og sammen forsøker de seg på et terapeutisk eksperiment som etter hvert tar uventede og dystre vendinger.

Handlingen utspiller seg i landlige omgivelser og skal være basert på idéen om at det var Satan, og ikke Gud, som skapte verden. Hva dette innebærer rent konkret er vanskelig å si, men kjenner vi von Trier rett, blir det nok ingen konvensjonell skrekkfilm.

Ferdig finansiert

Filmen har blant mottatt støtte på 8 millioner kroner fra det danske filminstituttet. I tillegg har prosjektet blitt tildelt over 7 millioner kroner fra et filmfond i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen, hvor filmen også skal starte innspillingen innen kort tid. Manuset er skrevet av von Trier selv og Anders Thomas Jensen.

Foreløpig er ingen rolleliste eller premieredato offentliggjort.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen