Test

Larkooler KU3-241

Vannkjøling er fortsatt en helt egen sektor for maskinen, selv om entusiastskillet har vært en sperre for mange. Komplette og ferdigmonterte sett har på kort tid blitt meget populære, og trolig spist litt av markedet for byggesettene.

I dag kan du få tak i luftkjølere som presterer minst like godt som vannkjøling, til en lavere pris. Det finnes derimot et par fordeler ved vannkjøling som du rett og slett ikke får når vi snakker om luft. Du får en større fleksibilitet til å kontrollere individuelle komponenttemperaturer, systemet er i bedre stand til å takle raske endringer i kjernetemperatur og oppsettet kan enkelt lages meget stillegående. Samtidig sørger vannkjøling for at varmen som komponenten du prøver å kjøpe ned genererer, flyttes helt vekk fra kabinettet som et individuelt system.

Samtidig ser vannkjøling unektelig kult ut, selv om det kan by på mye knot og rot. Vannkjøling er ikke for alle, men det er utrolig morsomt og lærerikt om du er over snittet interessert.

Vi har tidligere sett på både ferdigmonterte vannkjølingssett og byggesett. I dag er det et byggesett fra Larkooler som står for tur. Her får du en 2x120 mm-radiator og kjøling for prosessoren din inn i en pakke, til en veiledende pris på 2000 kroner. Det er Larkooler selv som har produsert alle delene.

Her får du med alt du trenger, til og med kjølevæske og ekstra nippler. Bli med over på nese side, så tar vi en skikkelig test av denne løsningen!

Takk til Fabacom som sendte kjøleren til test.

Larkooler KU3-241   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen