Slit å finne antrekk? La mobilen hjelpe.
Slit å finne antrekk? La mobilen hjelpe. (Bilde: Istockphoto / Bobbie O.)

Lar mobilen bestemme antrekket

Å kle seg riktig for hver anledning er ikke noen lett oppgave. Mange brukergod tid hver morgen på å bestemme klesplagg - tid som sikkert kunne vært brukt til annet.

Antrekk etter ansikt

Nå har japanerne funnet en løsning på problemet. Programmet Shoubu Co-de Cheki kan nemlig komponere dagens antrekk utifra ansiktet ditt, ved å analysere hvilket antrekk som vil være mest attraktivt i forhold til ansiktet. Tjenesten er forbeholdt jenter og skal være gratis og tilgjengelig frem til 26. desember for japanske brukere.

Hva slags teknologi tjenesten benytter er uvisst, men tjenesten leveres i samarbeid mellom selskapet J-Magic og klesskjeden Nissen. Sistnevnte henvender seg til unge kvinner, og det skal vel ikke en atomfysiker til for å skjønne at kjeden gjerne ser at brukerne bestiller klærne som passer dem nettopp fra Nissen.

"Sexy og søt"

Sammen med klesforslagene skal brukerens ansikt også bedømmes. Det fins ti ulike alternativer med spenn fra "feminin" til "naturlig kul" og "sexy og søt".

Om tjenesten kommer til å få forlenget levetid etter den 26. desember gjenstår å se. Men dersom det skulle bli en suksess, er det ikke utenkelig at tjenesten også finner veien til Europa. Kanskje må Jan-Thomas og homsepatruljen finne nytt beite i nær fremtid?

(Kilder: Cscout Japan)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen