Lar deg teste før du kjøper

Tryphone

Tryphone. com er et nettsted som tilbyr emulatorer av telefoner, slik at du kan prøve ut modellene før du kjøper.
Foreløpig er det kun fire amerikanske modeller som støttes av tjenesten:RIM Blackberry Pearl, LG Muciq, Samsung Juke og iPhone.

Dersom du noensinne har kjøpt en dyr mobiltelefon i en nettbutikk, er sjansen stor for at du har hatt litt smånerver mens du venter på at pakken skal komme i posten. Man kan nemlig aldri være sikker på at telefonen lever helt opp til forventningene.

Det amerikanske nettstedet Mobile Complete har nå lansert en ny tjeneste som gjør at du kan være noe mer selvsikker når du trykker på kjøpsknappen: Tryphone.

Tryphone er enkelt og greit en emulator som lar deg prøve ut menysystemet i forskjellige mobiltelefoner. Dette gjør at du kan sjekke at alle yndlingsfunksjonene er på plass, og du får et visst inntrykk av hvordan telefonen er å bruke.

Tjenesten er foreløpig på beta-nivå, så listen over telefonemulatorer teller i dag kun fire modeller: Samsung Juke, LG Musiq, Blackberry Pearl og iPhone. Alle modellene er amerikanske versjoner.

Det skal nevnes at selve konseptet med å prøve ut telefonene ikke er nytt. For eksempel har du lenge kunnet prøve ut Sony Ericssons modeller på produsentens hjemmesider.

(Kilder: ITAvisen, Mobile Complete)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen