Illustrasjon. (Bilde: Samsung / Amobil)

Lanseringsdato for Samsung Galaxy Note III er «bekreftet»

Inviterer til "Unpacked Episode 2" i Berlin.

Det har vært mange rykter og spekulasjoner rundt etterfølgeren til Samsung Galaxy Note II, og for ikke lenge siden dukket det som angivelig skal være Galaxy Note III opp i ytelsestester

I dag bekrefter i stor grad Samsung i en Twitter-melding at Note III vil bli lansert i forbindelse med elektronikkmessen IFA i Berlin i september. Samsung skriver riktignok ikke Note III noe sted, men i invitasjonen til det Samsung kaller "Unpacked 2013, Episode 2" skriver selskapet "Note the date", og "Berlin 4.9.2013". Dette er to dager før selve messen egentlig starter.

Samsung Galaxy Note III blir sannsynligvis lansert i forkant av IFA-messen i Berlin den 4. september 2013.
Samsung Galaxy Note III blir sannsynligvis lansert i forkant av IFA-messen i Berlin den 4. september. (klikk for større bilde)

"Episode 1" av Unpacked-arrangementet foregikk på på Broadway i New Yorki mars, hvor Samsung lanserte sin nye toppmodell Galaxy S4

Får større skjerm og Snapdragon 800

Ifølge ryktene skal den nye Note III-modellen komme med en Qualcomm Snapdragon 800-brikke, som er noe av det kraftigste som finnes på markedet. Det er imidlertid mulig det vil bli benyttet ulike systembrikker i versjoner for ulike markeder, antagelig Samsungs egen åttekjerners Exynos-brikke.

Her kan du se det som angivelig skal være ytelsesmålinger av Note III

Andre rykter går ut på at Note III vil få en OLED-skjerm på 5,7 eller 5,9 tommer – litt større enn den 5,5-tommeren dagens Note II-modell har. Kameraet skal ifølge Slashgear.com få en oppløsning på 13 megapiksler, og være utstyrt med Xenon-blits – som er bedre enn LED-lysene som vanligvis brukes i mobiltelefoner.

Les også: Galaxy Note III kan få enda større skjerm

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen