Lansering av FibreCAT-lagringsløsninger

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Fujitsu Siemens FibreCAT NX40
Fujitsu Siemens FibreCAT NX40

Begge FibreCAT-modellene, NX20 og NX40, har gått gjennom full forhåndstesting og installering, som skal gjøre det mulig å sette dem i drift på kort tid. Administrasjon og driftsoppgaver kontrolleres sentralisert, med tanke på bruk over flere avdelinger eller filialer. Serverne benytter operativsystemet Windows Storage Server 2003 R2.

Tårnmodellen FibreCat NX20 bruker SATA II-harddisker og har mulighet for kapasitet på 1 eller 2 terabyte på den forhåndskonfigurerte lagringsenheten. Maskinen skal ha meget stillegående vifter og innovativ ventilasjonsteknologi som skal gjøre det mer attraktivt å benytte boksen i alle slags kontormiljø.

Den andre modellen, NX40, er på sin side en rack-modell på 2U. Det er mulig å benytte SAS-harddisker med intern lagringskapasitet opptil 1,2 terabyte. SCSI-grensesnitt og fiberkanaler kan brukes til å koble til eksterne enheter for ytterligere lagringskapasitet, slik at NX40 da oppfører seg som en SAN/NAS-port. iSCSI er mulig som opsjon. Nødvendig programvare for å koble til Fujitsu Siemens lagringssystem FibreCAT SX er forhåndsinstallert på NX40.

Fujitsu Siemens FibreCAT NX20
Fujitsu Siemens FibreCAT NX20

Administrering kan utføres via den integrerte Microsoft Management Console på forhåndsinstallerte og -konfigurerte systemer. RepliStore er programvare for formidling av data lagret på hovedkontorets NX-system til systemer lokalisert andre steder, og er tilgjengelig som opsjon.

NX40 er leveringsklar i november 2006, mens NX20 kommer måneden etter. De erstatter modellene FibreCAT N20i og FibreCAT N40i. NX20 har en startpris på 22 900 kroner, mens NX40 begynner på 34 900. Om det er inkludert eller ekskludert mva opplyses ikke.

(Kilde: Pressemelding fra Fujitsu Siemens)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen