Lanserer vanntett actionkamera

Lanserer vanntett actionkamera

Contour fortsetter å gi ut kameraer for de som er på farten.

Contour fortsetter sin satsning på robuste videokameraer man kan ha med seg på røffe eventyr ute i naturen og lanserer ContourRoam. Dette actionkameraet tar dermed over for ContourHD 1080p og vil være det rimeligste kameraet i sortimentet.

Blant egenskapene ContourRoam kan skimte med er at det er vanntett ned til én meter, slik at man trygt skal kunne bruke kameraet i nærheten av vann. Om man ønsker å dykke dypere enn dette får man tak i et undervannshus som går ned til 60 meter.

Økt brukervennlighet

Contour har satset på brukervennlighet og rask oppstart med det nye actionkameraet, og har således kombinert knappene for Power og Record i ett, slik at man raskt skal komme i gang uten å være i tvil om kameraet tar opp eller ikke.

En laser i fronten på kameraet skal hjelpe brukeren å finne riktig vinkel når han eller hun skal filme, og denne funksjonen blir slått av og på via en knapp på baksiden av kameraet.

Samme spesifikasjoner som storebror

Videre har kameraet flere av de samme spesifikasjonene som man finner i den dyrere modellen Contour+ – deriblant 170 graders vidvinkel med minimal FishEye. Kameraet kan filme i 720p, 960p og 1080p, eller ta bilder med opptil fem megapiksler.

ContourRoam har innebygd batteri med en kapasitet på 3,5 timer, og en ladetid på 80 prosent av batteriet på én time via USB til en datamaskin. Kameraet er kompatibelt med MicroSD-minnekort på 32 GB – noe som gir opptil åtte timer med opptakstid.

Pris og tilgjengelighet

ContourRoam er ute nå og har en veiledende pris på 1999 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Se flere bilder i galleriet:

ContourRoam

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen