Lanserer trendy 3D-briller

LG har annonsert et brillepar i samarbeid med den anerkjente franske brillemakeren Alain Mikli – som er kjent for sine stilistiske og behagelige design. På denne måten forsøker LG å kombinere sine kunnskaper innen 3D-teknologi med Miklis ekspertise innen brillekomfort for å gi forbrukere av 3DTV en best mulig opplevelse.

I motsetning til de fleste 3D-briller som er lagd av plastikk, kommer LG og Miklis brillepar til å være lagd av et utvalg metaller for å øke kvalitetsfølelsen. Brillene skal også ha et design som sikrer minst mulig slitasje og irritasjon for brukeren over lange perioder.

Vil det endre noe?

Nå spørs det om tilføyelsen av motebriller vil endre på det faktum at 3D-briller i bunn og grunn er et teknologisk hinder i veien for en mest mulig behagelig seeropplevelse. Uansett hvor fancy og hodevennlige brillene vil være, er det fremdeles å foretrekke å bare sette seg ned og se på en skjerm uten å måtte være nødt til å ta på seg et par med briller.

Vi ser stadig nye forsøk på å skape en brillefri opplevelse, og det gjenstår å se om ikke det kan være veien å gå.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

De nye 3D-brillene vil bli vist på CES i Las Vegas i januar 2011, og deretter vil de bli gjort tilgjengelig verden over. Brillene vil også følge med LGs 3DTV-flaggskip i året som kommer.

(Kilder: Akihabaranews, Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen