Denne telefonen kan dukke opp mandag, ifølge nettstedet Boy Genius Report. (Bilde: Ukjent)

Lanserer to nye på mandag

Nokia har sendt ut invitasjon til en førlansering kommende mandag til et par utvalgte redaksjoner. Ifølge invitasjonen skal Nokia lansere to nye telefoner den 25. august, og førlanseringen den 18. skal gi de utvalgte redaksjonene en "innsikt i design og funksjoner", slik invitasjonen ordlegger det.

....men hvilke?

1000-kronersspørsmålet er hvilke telefoner Nokia skal lansere. Produsenten har lekket informasjon rundt en rekke ulanserte modeller, og selv om sannsynligheten for at mange rykter og bilder ikke er ekte, har Nokia bekreftet blant andre 5800 "Tube".

Selve invitasjonen gir få hint til hva vi får se den 25. august. Nettstedet Boy Genius Report, som er en av de mest aktive rykteformidlerne på nettet, hevder at Nokia mest sannsynlig vil lansere N79 og N85. Disse to modellene skal ifølge nettstedet by på godsaker som fem megapikslers kamera, 3G, GPS og FM-sender.

Ikke "Tube"

Nettstedet mener samtidig at 5800 "Tube" ikke vil bli lansert enda, og denne mest sannsynlig ikke dukker opp den 25.

Hva Nokia faktisk kommer til å dra opp av hatten mandag 18. august kan bli spennende å se. Trolig vil de inviterte nettstedene til førlanseringen rapportere sirlig om hva Nokia har av nyheter, så hva poenget er med et slikt møte en uke før lansering er ikke godt å si. Dersom det ikke skulle bli lansert noe er det uansett kun en uke ekstra før vi får se de første telefonene i Nokias høstkolleksjon.

(Kilder: Boy Genius Report, Igadget Life)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen