Lanserer tjeneste for push-epost

Alternativ tekst mangler

For ikke lenge siden lanserte Telenor en push-epost-tjeneste til bedriftskunder. Nå begynner også selskapet Orange Business Services med det samme.

Tjenesten har fått navnet Orange Business Services Push mail, og er kort fortalt en tjeneste som gjør at du kan få e-posten din til mobilen på samme måte som du får SMS.

Mens Telenor hovedsaklig satser på norske bedrifter, er målgruppen til Orange Business Services en litt annen.

- Løsningen vår kan sammenliknes med for eksempel Telenors rent funksjonalitetsmessig. Men vår målgruppe er de store multinasjonale selskapene, som for eksempel Statoil og Norsk Hydro, forteller Lars Sørboe, salgsdirektør i Orange Business Services, til Amobil.

- Mange reiser mye eller har kontorer i flere land. Det er en utfordring som ikke alle andre tilbydere kan løse, mener Sørboe.

130 kroner per mobil
Bedrifter som ønsker tjenesten må ha minst 200 ansatte. Sørboe forteller at en løsning for en bedrift med 200 brukere vil koste omtrent $5000, eller nesten 33 000 kroner, i installasjon og oppsett. I tillegg må bedriften betale $20, eller omtrent 130 kroner hver måned per terminal som er knyttet til tjenesten. I tillegg må brukerne ha et vanlig mobilabonnement fra operatøren sin.

Tjenesten kan leveres til enheter med operativsystemene Symbian og Microsoft Windows Mobile, samt Palm.

Sørboe mener at potensialet er stort for en slik tjeneste i Norge, og sier at de allerede har flere norske multinasjonale selskaper på kundelisten sin.

(Kilder: IDG)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen