Lanserer støydempet kabinett

Nzxt er klare med et nytt kabinett som har fått navnet Whisper. Som navnet tilsier er dette et kabinett som er myntet på dem av oss som ikke er så begeistret for støy fra datamaskinen. Whisper er utført i stål, med en front av plastikk.

Veggene i kabinettet er kledd med en dempematte med en tykkelse på 1 centimeter. I tillegg er det gummiforinger for harddiskskruene, slik at vibrasjonene fra disse ikke skal forplante seg videre i kabinettet. Som toppen av kransekaken finner vi vibrasjonsdempning også for strømforsyningen.

Av vifter finner vi fire stykker. Foran er det en 120-millimeters med blå lys. Bak er det en 120-millimeters og to 80-millimeters. Totalt er det plass til ni harddisker og seks optiske enheter. Nzxt har også fått på plass mulighet for relativt skjult kabelføring internt i kabinettet.

Noen tilgjengelighet for det norske markedet er så langt ikke kjent, men det er antatt i september. Prisen er veiledende satt til 139,99 USD, noe som skulle bety en pris i Norge på omlag 950 kroner.

(Kilder: Fudzilla og Techconnect)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen