Lanserer spillserver for N-Gage

I forbindelse med det snarlige slippet av spilltelefonen N-Gage har Nokia utviklet en dedikert server for multiplayer-spilling som skal åpnes den 7. oktober samtidig med at Nokia slipper N-Gage verden over. Serveren kalles N-Gage Arena og er i begynnelsen ment å være gratis, noe som burde bidra til å lokke folk til å kjøpe spilltelefonen. Etter en periode, trolig ved årskiftet, vil tjenesten koste en hittil ukjent månedlig sum.

 

Nokia vil selv kontrollere serveren, og deretter tilby tilbudet gjennom brukerens operatør. Brukeren vil da i begynnelsen kun betale kostnaden for GPRS, noe som varierer fra operatør til operatør. Videre har Nokia planer om å få flere mindre selskaper med på laget for å lage tilleggstjenester for serveren.

Av tjenestene som allerede er planlagt finner vi juksekoder samt walkthroughs, som skal hjelpe spilleren ut av kjedelige situasjoner i både enkelt- og multiplayer, og såkalt 'shadow gaming', som gjør at spilleren kan sende en "skygge" av sin karakter til andre spillere for så å arrangere dueller.

En annen ting som er blitt svært populært i spillverdenen er det å kunne ta opp sekvenser med spilling. Dette har Nokia lagt til mulighet for under dekknavnet 'game clips'. Med game clips skal folk kunne se seg selv og andre i heftige dueller, og alt dette i en helt mobil verden.


relaterte nyheter


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen