Lanserer spillkabinett i mellomklassen

Cooler Master durer videre og introduserer nå HAF 912 Plus som er et kabinett for spillerne, eller andre som synes kabinettet ser fint ut. HAF 912 Plus skal ifølge Cooler Master være den gylne middelvei når det gjelder pris, størrelse, kjøling og kapasitet.

Totalt er det plass til fire optiske enheter, eller andre enheter som bruker slike brønner. Videre er det plass til seks vanlige harddisker og to SSD-er eller tilsvarende. Flere av harddiskrammene kan i tillegg plasseres på ulike steder i kabinettet, dersom man for eksempel har behov for litt mer plass grunnet et ekstra langt skjermkort.

Bak hovedkortplaten skal det være ekstra mye plass, slik at alt av kabelføring skal kunne gjennomføres på en best mulig måte. Kroker er også på plass slik at kablene holdes på plass. På kjølefronten finner vi en diger på 20 cm i front. Bak finner vi en på 12 cm. På toppen er det gjort plass til en på 20 cm, og om det skulle være ønskelig med vannkjøling er kabinettet også gjort klart for dette.

Prismessig ligger kabinettet inne hos flere norske nettbutikker til rundt 550 kroner og oppover. Tilgjengeligheten er satt til midten av september.

(Kilde: Cooler Master)

Kommentarer (17)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen