Lanserer skjerm med USB-tilkobling

Asus er på banen med en noe spesiell nyhet. De har kommet med noe som de kaller for Ezlink Displays, konseptet med disse skjermene er at de kobles til via en USB-kabel. Dermed er det farvel til ekstra skjermkort og mekking i maskinen for å få et oppsett med flere skjermer.

Før man kan ta i bruk skjermene må man installere en egen driver på vertsmaskinen. Når det først er gjort kan man koble til opptil seks ekstra skjermer, forutsatt at de har Ezlink-systemet da. Systemet kan settes opp slik at innhold automatisk blir flyttet frem og tilbake ved tilkobling og frakobling.

I første omgang kommer det to skjermer med Ezlink, VW223B og VW202B, men det er bare den førstnevnte som vil selges i Norge.

VW223B er en 22-tommers bredformatskjerm med oppløsningen 1680 x 1050. Lysstyrken er på 300 cd/m2, kontrastraten på 1000:1 og responstiden på 5 ms. I tillegg til USB-porten har man mulighet til å bruke en vanlig D-SUB-kontakt.

Veiledende pris i Norge skal være 2339,64 kroner, en særdeles original veiledende pris. Skjermen skal være tilgjengelig mot slutten av august.

(Kilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen