Lanserer skjerm for spillfantaster

NEC Multisync 24WMGX<sup>3</sup>
NEC Multisync 24WMGX3

Smarte funksjoner og gode spesifikasjoner

NEC Multisync 24WMGX3 er utstyrt med en rekke funksjoner som skal være spesielt tilpassede spillbrukere. Dette skal ifølge NEC være støtte for sRGB og en responstid på 6 ms. I tillegg er overflaten refleksfri.

Skjermen er også utstyrt med to 5 W høyttalere på undersiden og om ønskelig kan skjermens innebygde hodetelefonutgang benyttes.

På spesifikasjonslisten kan skjermen skilte med en oppløsning på 1920 x 1200, lysstyrke på 500 cd/m², AMVA TFT-panel, 1000:1 i kontrast og 178 grader innsynsvinkel både loddrett og vannrett.

Rikelig med tilkoblinger

Det finnes to HDMI-porter samt DVI-D grensesnitt med HDCP-som kan overføre lyd og bilder fra PC, spillkonsoll eller DVD-spiller med HDMI. Med S-videofunksjonen fungerer skjermen også som TV. Fjernkontrollen som følger med skjermen gir brukeren muligheten til å styre viktige funksjoner på avstand.

Ellers har skjermen en meget beskjeden høydejustering, 60 mm er det man får. Gjennom funksjonen Ambibright vil en integrert sensor registrere omgivelsene og automatisk tilpasse lysstyrken til lysforholdene i rommet. Denne funksjonen gjør også at energiforbruket minsker.

Tillgjengelighet og pris

Skjermen leveres med strømkabel, analog signalkabel, VGA-kabel, DVI-D-kabel, USB-kabel, bruksanvisning, CD-ROM og fjernkontroll. Den har tre års garanti som også inkluderer bakgrunnsbelysning.

Pris på herligheten starter på omlag åtte tusen kroner her til lands.

(Kilde: NEC)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen