Lanserer rimelige spillmus

Annonsør­innhold
Les hele saken »

OCZ Eclipse er en mus tiltenkt spillerne, og skal med sitt gummibelagte ergonomiske design være skapt for komfort selv ved flere timers intensiv bruk. Den kan skilte med en DPI på opp til 2400, og være utrystet med en dobbel lasersensor som reagerer nøyaktig og presist på bevegelser med hastigheter opp til 1,5 meter per sekund.

Eclipse skal videre være utstyrt med minne, som en kan laste opp egenkonfigurerte profiler til. Når profilene først er lagret på minnet, trengs ingen installert programvare på maskinen for å kunne bruke de egendefinerte innstillingene. En kan ved å hjelp av en knapp enkelt bytte mellom egendefinerte og produsentens innstillinger, og en har også en knapp for hurtig justering av DPI.

En har også muligheter for å justere musens tyngde, ved hjelp av fire vekter på 18 gram.

OCZ Behemoth har mange av de samme egenskapene som Eclipse, men er en del større. Behemoth kan skilte med en DPI på opp til 4000, og har 5 vekter på 23 gram for justering av tyngde.

Pris og tilgjengelighet på disse nye modellene fra OCZ er foreløpig ikke kjent, men prisen skal i følge OCZ være overkommelig for de fleste.

(Kilde: OCZ)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen