Lanserer raskere SSD-er
Teknofil

Lanserer raskere SSD-er

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Er du en av dem som har fått for seg at PC-en din fortjener en oppgradering denne julen, går du en fin tid i møte. Samtidig med at Intel nå setter ned prisene på sine SSD-er, dukker det også opp en ny serie minnedisker fra Kingston i butikkhyllene.

Raskere og bedre
Den nye modellen har fått navnet Kingston SSDNow V+100. Denne har fått en ny kontroller som gjør den 25% raskere enn de nåværende V+-modellene, i det minste ifølge tidlige tester med PCMark Vantage.

Les vår test av Kingstons SSD-oppgraderingspakke.

Samtidig har SSDNow V+100 også fått en ny funksjon som hjelper operativsystemet å holde orden på disken - såkalt always on garbage collection. Dette skal sørge for å optimalisere disken også på Windows XP og Vista, som jo ikke støtter "ryddekommandoen" TRIM.

Ny størrelse
Ifølge Kingston ønsker deres kunder primært en SSD med kapasitet mellom 64 og 128 gigabyte (GB). Derfor introduserer de med den nye serien en disk med kapasitet på 96 GB. Denne størrelsen har også fått en anbefalt utsalgspris under den magiske grensen på 1500 kroner.

Nøyaktig hva den og dens søsken på 64, 128, 256 og 512 GB vil legge seg på, vet vi først sikkert når de dukker opp i nettbutikkene om en ukes tid.

For deg som ennå ikke har det travelt, minner vi ellers på at neste generasjons SSD ikke skal være mange månedene unna.


Kilde: pressemelding Kingston

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen