Lanserer privat push-epost

Alternativ tekst mangler

2006 har vært det store gjennombruddsåret for push-epost til bedrifter i Norge. Nå er tjenesten også på full fart inn i privatmarkedet. Nå har operatøren Mobyson lansert push-epost til sine privatkunder.

Push-epost betyr at du kan få e-posten din direkte på mobilen på samme måte som du får tekstmeldinger. I tillegg kan får du også konstant oppdatert adressebok og kalender både på PC-en og på mobilen. Du kan lese mer om hvordan push-epost fungerer i saken "Nå kommer push-epost".

Foreløpig er Mobysons push-epost for privatkunder kun tilgjengelig for deg som har e-post i forbindelse med en egen bedriftstjener, forteller Jon Kristen Ugland, produktsjef i Mobyson til Amobil.

- Tanken er at bedrifter som ikke er tilknyttet en operatør som tilbyr push-epost, likevel kan la de ansatte få e-posten til mobilen sin via privatabonnement, sier han.

Ikke bare for smarttelefoner
Men fra den 22. desember vil du også kunne bruke Mobysons tjeneste til web-baserte e-posttjenester som Hotmail og Gmail. Rosinen i pølsa er at du kan bruke tjenesten på enklere telefoner som støtter Java. I første omgang gjelder dette en rekke Sony Ericsson-telefoner. På Mobysons nettsider finner du en liste over hvilke telefoner som til en hver tid kan brukes til operatørens nye e-posttjeneste.

For at flest mulig skal prøve tjenesten, innfører Mobyson en to ukers gratis prøveperiode, hvor du kan ta i bruk tjenesten uavhengig av om du er Mobyson-kunde eller ikke.

- Vil skape oppsikt
- Vi vet at mobilbrukerne setter stor pris på push-epostløsningen på grunn av enkle og gode funksjoner. Vi tror imidlertid at det vil skape berettiget oppsikt når vi forteller hva PushMail privat vil koste abonnenten, sier administrerende direktør i Mobyson, John Olve Andersen, i en pressemelding.

For privatkunder som benytter Mobysons push-epost opp mot bedrift, koster det 96 kroner i måneden. Inkludert i denne prisen kommer 6 MB datatrafikk. I tillegg kommer en etableringsavgift på 176 kroner når du bestiller tjenesten.

Bruker du imidlertid tjenesten i sammenheng med web-basert e-post, koster det 56 kroner i måneden. Med i prisen følger 3 MB datatrafikk. Kunder som som ønsker å bruke push-epost opp mot web-baserte e-posttilbydere i sammenheng med bedrift, må betale 46 kroner i måneden.

Mer informasjon finner du på Mobysons egne nettsider.

(Kilder: Mobyson)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen