Lanserer nytt kjempekabinett

Dette er Lian Li PC-90

Byr på mange spenstige løsninger.

Lian Li har i en årrekke lansert spennende kabinetter, der hele konstruksjonen består utelukkende av aluminium. Nå er en ny toppmodell på plass, PC-90.

Kabinettet bærer en enkel design, med store plater og enkelte lett avrundende hjørner. Overflaten er børstet aluminium, og modellen vil bli tilgjengelig i både sort og sølv. Vekten er på magre 6,7 kilogram.

Harddiskoppheng med en vri

PC-90 er et lavt fulltårnskabinett, i den grad man kan betegne det slik. Høyden ligger på 51 cm, mens det strekker seg 49 cm i dybden. Det er plass til samtlige massive hovedkort, både HPTX, EATX eller XL-ATX. Det er også plass til de lengste skjermkortene på markedet, med et tomrom på hele 40 cm i kabinettet.

Videre kan vi finne totalt 12 plasser for 3,5"- eller 2,5"-enheter. Det spennende her er at harddisker eller SSD-er som benytter disse plassene, faktisk henges opp i kabinettets sidedør. Lian Li har valgt denne løsningen både for å gi mer plass til skjermkort på innsiden, og for å lage en bedre luftflyt rundt i kabinettet.

Uten en stor klump med harddisker i front av kabinettet får de to 140 mm brede viftene i front fri sikt inn til resten av maskinen. Det er disse som dominerer fronten, sammen med to 5,25"-brønner.

Front - Front - Topp. Klikk for større versjon
Front - Front - Topp. Klikk for større versjon

Når kabinettet blir tilgjengelig på markedet er foreløpig ukjent. Det samme gjelder prisen, men vi kan ikke skjønne noe annet enn at det fort blir snakk om et par tusenlapper – om det kommer til Norge.

Vil du se mer har vi satt sammen en bildekarusell nedenfor. Lian Li har også laget en liten reklamefilm, som du kan se her.

(Kilde: Lian Li. Alle bilder: Lian Li)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen