Lanserer nytt 3G kontantkort

Den svenske avdelingen av 3G-operatøren 3 åpner nå nettet sitt for nye kundegrupper ved å lansere kontantkortet 3Reload.

Det er typisk ungdom, og andre med dårlig økonomi som har pleid å kjøpe kontantkort. Dette siden man slipper månedlige avgifter og ikke risikerer å bruke opp penger man ikke har. Nå har også disse brukergruppene mulighet til å ta i bruk det svenske 3G-nettet.

3 går som vanlig egne veier i prisingen sin, og legger seg på et jevn pris på 2,50 kr per minutt for video og tale-samtaler utenfor eget nett. Andre svenske operatører priser forskjellig fra dagtid til kveldstid. Kontantkort-brukere hos Telia betaler for eksempel kun 40 øre per minutt på kveldstid på hverdager, men hele 5 kr per minutt resten av uken.

Samtaler innenfor 3s eget nett vil være gratis for de fleste, forutsatt at man lader opp kortet ofte nok. En opplading på 200 kr gir nemlig en måneds gratis tale og video-telefoni til alle andre 3-kunder. Handler man kortet sitt i en av 3s egne butikker får man dessuten ekstra innholds-tjenester for 40 kr - og det burde ikke være vanskelig å få til, kortene selges kun her per i dag.

SMS og MMS ligger på en forholdsvis normal pris med 1 kr per tekstmelding og 1,90 kr per bildemelding. Startavgiften er på 40 øre.

For å få fart på salget av 3Reload har 3 valgt å subsidiere den nye NEC e313. Nye kunder får telefonen for 1495 kr mot en normal pris på 3595 kr.

(Alle priser er oppgitt i svenske kroner)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen