Lanserer ny Trådløs Familie

NetComs nye familieløsning ligner Telenors. (Foto: iStockphoto/Sean Locke)
NetComs nye familieløsning ligner Telenors. (Foto: iStockphoto/Sean Locke)

1. juni kommer NetCom til å lansere en ny versjon av Trådløs Familie. I tillegg lanserer de endelig Messenger for mobilen.

NetCom lanserte gratis ringing innad familien i september 2005, hele ni måneder før Telenor. Men i mars kunne vi konstatere at Telenor har den beste løsningen i vår test av familieabonnementer.

Nå ser det ut som NetCom har bestemt seg for å ikke la Telenors seier vedvare.

SMS med tomt kontantkort
Det nye familieabonnementet kommer til å bli svært lik Telenors løsning, med unntak av noen få punkter. I likhet med tidligere, vil du for eksempel kunne sende SMS til andre familiemedlemmer selv om kontantkortet er tomt.

En annen forbedring fra tidligere, er at NetCom endelig har fulgt Telenor og satt ned aldersgrensen på den som administrerer abonnementene fra 25 år til 18 år. Det betyr at også yngre par kan få familieabonnement fra operatøren uten å måtte trygle sine foreldre.

Fordelen med Telenors familieabonnement, er at du også kan ringe gratis mellom en fasttelefon og familiens mobiler. Dette har ikke NetCom kommet med.

Mobilchat
Som nevnt, lanserer også NetCom lynmeldinger på mobilen. Telenor har lenge tilbydd Messenger på mobilen, noe NetCom har hatt tilgode. Men også her går NetCom i Telenors fotspor, og lanserer tjenesten til prateglade nordmenn.

Lanseringen vil finne sted 1. juni, og vi vil selvsagt komme med detaljer om de nye tjenestene så snart de blir tilgjengelige.

Les også vår uformelle kåring på hvem som er først med nye tjenester - Telenor vs NetCom.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen