Lanserer ny Opera Mini

Alternativ tekst mangler
(Bilder: Opera)

Allerede i begynnelsen av november kunne du prøve den nyeste utgaven av Operas mobile nettleser, Opera Mini. Nå er Opera Mini 3 offentlig lansert.

Den nye utgaven av Opera Mini har en rekke forbedringer og nye funksjoner. Nettleseren har fått støtte for RSS, som gjør at du kan overvåke nyhetene fra de nettavisene og nettstedene du selv vil følge med på.

Det skal også være lettere å laste opp bilder til for eksempel bloggen eller hjemmesiden din. Opera Mini har også blitt sikrere, slik at du skal kunne bruke nettbank og handle i nettbutikk med nettleseren, skriver selskapet på sine nettsider.

Én av funksjonene som har gjort Opera Mini så populært, er Small Screen Rendering. Det betyr at nettsidenes innhold automatisk blir tilpasset skjermens størrelse. Dermed slipper du å bla deg bortover nettsidene for å se alt innholdet.

Bretter lister
Og nå har det lille programmet fått en funksjon som skal gjøre lesing av nettsider enda enklere. Funksjonen har fått navnet Content folding, og innebærer at lange menylister blir forminsket til en knapp som du kan trykke på hvis du ønsker å se listen.

I tillegg skal nettleseren være raskere enn tidligere. Vil du lese mer om Opera Mini 3, kan du lese saken "Nå kan du prøve Opera Mini 3".

Vi testet for øvrig Opera Mini da den første utgaven ble lansert. Hva vi synes kan du lese i testen vår.

(Kilder: Opera)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen